Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYMBIOS


hon och du
i en harmonisk tango

tillsammans formar ni
en symmetrisk duett

era behov är utplånade
er värld så skyddad
från yttre påverkan

inget kan hota
er eviga symbios

sida vid sida
gör ni allting tillsammans
tills ingenting mer
finns att säga
eller se

förbrukade, utsugna
tömda på liv

vacklar ni ensamma
i ert parallella tomrum


döden har skiljt er åt




Fri vers av deb8
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-29 23:51



Bookmark and Share


  blaite
Så j-a bra
2010-08-25

  Lili Samuelsson VIP
har tagit mig an utmaningen att leta upp mina skrivarvänners första text i massan här på poeter.se och skriva något kring den, spännande

tills döden skiljer oss åt
för mig känns den här döden mer jordlig, som om kraften i duetten tagit slut och nu kör de var sin pv
2009-07-08

  Hans Christian
Först lite ambivalent inför denna text, men efter högläsning, så tycker jag den är mycket bra skriven.
2009-02-09

  Kent Love
Helt enkelt lysande poesi...
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

deb8