Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhetens lust..

Min hand i din..
hudars beröring
hett igenom kroppen går
förenar till lustens möte
krävande längtan
längtan om mer..
till närhetens närhet
oändliga närhet


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-01 08:26



Bookmark and Share


  Haugen
Precis vad jag behövde nu =) Tack så mkt, väldigt bra :)
2008-03-01

    Ivy-Jean
Härligt och skönt!
2008-03-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Närhetens last är min lust.
2008-03-01

    Melona
närheten i
dina ord är

påtaglig! ;)

gillar det!
2008-03-01

  papessa
skönt
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP