Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stickor och strån

stickor och strån
gör sina anspråk
gällande

det oansenliga hävdar
med sin mångfald
rätten att ikullkasta
teorierna

och proklamera
undantagen som
rådande norm

låt dig inte
förvånas




Fri vers av Anders P VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-01 09:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De oansenliga hävdar med sin mångfald...
Jag tar hela denna mening och klistrar upp på torget där nazisterna håller till!
2008-03-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Sticker mig på stickan som stack mig.
2008-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Jga proklamerar hellre de absoluta sanningarna som rådande norm.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP