Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The End

Sorgen lämnar scenen
drar ned ridån går därifrån
och hela världen rasar




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-01 10:52



Bookmark and Share


  korpfjäder
Då och då är det nog inte så tokigt att världen rasar...ofta finns ett nytt perspektiv bakom sorgens värld.
2008-03-01

  noname_realmind
Ibland kan sorgen vara läkande också...

Starka ord...
2008-03-01

    Melona
så kan det ju kännas ibland, verkligen
2008-03-01

    V. Kato
Sorgen är den giftiga luften som vi andas in så fort vi kommer till världen.
2008-03-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Det är tillåtet att bygga upp allting igen.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren