Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspärrad

Att banka på dörr efter dörr
att stånga sig blodig
att springa in i vägg efter vägg
att vara inlåst i sitt eget autistiska fängelse




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-01 17:14



Bookmark and Share


  noname_realmind
SKickligt fångat!
2008-03-03

  korpfjäder
Att inte förstå att andra bankar på de dörrar man själv står bakom och bankar på... att inte begripa andras anrop, inte förstå att de vill något. Vill och vill och vill..... att helt enkelt inte veta.... jag vet! Och du skriver det så bra!!!
2008-03-01

  Connie
Stark text, lämnar ingen oberörd!
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren