Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnos

Doktorn i psykiatri sa
det handlar om tankenivåer
oj tänkte jag som alltid fått höra att mitt djup
sträcker sig ända ned till Kina




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 410 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-01 17:35



Bookmark and Share


  noname_realmind
Kulig och allvarlig samtidigt...
Kanonbra!
2008-03-03

    Melona
ja,

är diganoser tillförlitliga?!

du skriver bra rigmor!
2008-03-02

  korpfjäder
...för att inte tala om Australien och Antarktis. Djuping där! Härlig text!!!
2008-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Dessa doktorer har inte alltid rätt.
2008-03-01

  skrattretande
träffande, eller vad som passar att säga, riktigt bra :)
2008-03-01

  Connie
Denna är helt klart en av mina favoriter!
2008-03-01

    Lillemor
Humoristiskt tänkvärt
om tankenivåer -min tankenivå
sträcker sig till bara vanliga
krassa verkligheter där
fotfolket borde skrika:
mer utbildning till medelklassen?
Hur som, rolig och mycket
undefundig text
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren