Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslokaos

Mitt hjärta värker efter att få älska dig.
Vara din bästa vän, den du kan luta dig emot.

Ibland känns det som vi kommit en bit på vägen,
du säger saker som får mig att tro att du lämnar
din dörr på glänt. Små trevande försök att öppna dig.
För att i nästa möte bli neutral, frånstötande och
avvisande.
Var gång detta sker hugger det till i mitt bröst.

VARFÖR gör du såhär? Vad är du rädd för?
Eller spelar du ett spel?

Jag vet att du mår dåligt. Jag vet att du vill
något annat än det du lever i nu.

Dina sår sitter djupt.
Din rädsla har slagit rot.

Jag ger upp.
Jag orkar inte bli besviken.
Det finns inget jag kan göra fast jag så gärna vill -
vill nå fram till dig.

Du ger mig inte chansen, du ger inte dig chansen
ändå värker mitt hjärta efter att få älska dig




Övriga genrer av Brell
Läst 564 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-01 21:12



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Jag är ledsen vännen...

bra skrivet
2008-05-13

  Bodil Sandberg VIP
hej Brell..jo det här känns minsann igen..hur man än försöker..till sist orkar man inte ..man har sitt eget kroppsliga försvar som säger nej..mycket gripande rader om dessa svåra ting
2008-05-06

    C3H5(NO3)3
igenkänningstext....helt klart.
bra beskrivet!
2008-03-18

  Ilona _L
Oj, så fint och jag känner igen mig väldigt väl!
2008-03-10

    Lovefool
Du ger mig inte chansen, du ger inte dig chansen
ändå värker mitt hjärta efter att få älska dig

känner igen mig och va ska man göra, finns inget svar...
att lämna kan ibland göra lika ont som att stanna..

Sorgligt underbart skrivit
2008-03-03

    theredroses
men tjejen då. blir ledsen av att läsa denna dikt. den är jättefint skriven. och jag förstår att man ger hellre upp än att bli besviken. men jag vill ju tro på er. så jobbigt när man själv inte kan göra något mer åt situationen.. MÅNGA KRAAAMAR!! hoppas att han ändrar på sig.
2008-03-03

  Magica VIP
Hög igenkänningsgrad, stark text om att vilja men ändå förstå att det kanske inte finns nåt man själv kan göra.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Brell