Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I'm child and man and child again
the boy never gets older
the boy never gets older

the toy broken boy soldier



homicidium



längs vener sot
någonstans vid mittlinjen välvd
växande ur ett fördärv
en skrikande avkomma utan tunga
i timman vid skymningen ett barbari
som en fosterfördrivning i ett förstulet gömsle
där bränslet är död och döden är allt
som drivved i vindlars ström
tvagas jag evident
av opiater och toxiner
till slut
ett slut

ett dråp




Övriga genrer av Smultris
Läst 901 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-03-02 00:57



Bookmark and Share


  D.H.Bay
..du beskriver det bra



(The Raconteurs!)
2008-04-02

  Rakel Lorner
Halleluja!
2008-03-16

  katastrofromantiker
Någon på min vänner-lista fortsätter skriva.
Alla vi andra har tappat bort orden?

Härligt.
Tack.
2008-03-06

  frig
jag avgudar hur denna flyter på. Det är som om alla ord en gång har skapats för att stå där i relation med nästkommande ord. snyggt snyggt snyggt!
mörkt och fint
2008-03-02

  J A Nicander
Mörk och närgången själsanalys i en relatione till livet som går via tankar om döden på ett ordrikt och välkomponerat sätt.
2008-03-02

  aftermath
fin poesi
avslutningen är guld;
\"som drivved i vindlars ström
tvagas jag evident
av opiater och toxiner
till slut
ett slut
ett dråp\"
snyggt!
2008-03-02

  Ola Rydberg
Smultris
frambringar svart poesi
som lyser
starkare än
en oskyddad sol
2008-03-02

  Nina V A
fan det är som julafton man blir liksom galet lycklig, poesi är du that´s it! Punkt! :) aahh det är konstaterande rader med en vidhängande känsla som påbyggs i sin mynning. Många bilder i svartvitt längs vener och ur synvinkel - form av barbari. \"där bränslet är död och döden är allt\" danskskalle mot medvetenheten, omgivningen, jaget. Till slut ett slut ett dråp - rak linje
2008-03-02

    ej medlem längre
riktigt bra
2008-03-02

  rebecca d
nej! vilket skrik..men inget är tvång..bara svårt komma ur...men det går..särskilt med Ngns hjälp!

men en förfärlig bra dikt!!!

män går sönder...men Livet bär..även söndriga..tills de är hela..
2008-03-02

  Laijza
Ah, hård o fin...just som det ska va.
2008-03-02

  Shininkagemusha
Skarp och skärande bild som sätter sig på näthinnan.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris