Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Däri


stoff

en sekund
blir evighet

en förväntan
läppar möter läppar

i en kyss


mina färger blå
målar om
formar till

lyckan i dig


men om jag inte finns
gör det inte ont

i ditt mörker


din sorg
räckte fram

smaken förgör


speglingar av kärlekens
stoff



så sällan given





Fri vers av Laijza
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-03 17:01



Bookmark and Share


    Melona
den här är fin, mycket!
2008-03-16

  aol
starka rader i en fin poesi som berör nånting inom mej
2008-03-03

    Göte Holmlund
tungt och berörande starkt
2008-03-03

  aftermath
utmärkt skrivet
fin poesi minsann
en titel som väcker nyfikenheten också
\"speglingar av kärlekens
stoff
så sällan given\"
snyggt!
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang