Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av liv

Skogsdoft och lägereld
vedbod och Palmolive tvål
solig sommardag med kaffe och kanelbullar
nygrillat välkryddat
Pepsodent tandkräm
Via tvättmedel öppet hav
sandstrand och varma stenar i bastun
Så blev jag kär i dig




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 551 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-02 12:36



Bookmark and Share


    tungspets
Nej, men vad gullig!
Jättesöt verkligen.
2008-03-29

  noname_realmind
Sköna kärleksassociationer!
Härlig titel :))
2008-03-03

    Melona
oj

svinigt bra skrivet rigmor

verkligen
tack för att du berättade så innerligt om
\"doften av liv\"
2008-03-02

    eva m h
Som en reklamfilm men utan Pripps Lättöl!
2008-03-02

  ¤Anne¤
vackert, bokmärkt!
2008-03-02

  korpfjäder
Du målar varenda doft så tydligt att jag har dem i hela huset nu!
Skulle faktiskt kunna bli kär jag också!
2008-03-02

    tapetklister
det jag gillar i den här är att du preciserar. att det är palmolive, pepsodent, via. eftersom man som läsare förstår att diktjaget verkligen vet att det var si och så, och inte gissar på en hum, känner man att det är sanning för diktjaget och det gör det hela så mycket bättre! :) helt enkelt tror man på dikten.
2008-03-02

  anits VIP
kan ana dofterna se allt de vackra
2008-03-02

  anits VIP
kan ana dofterna se allt de vackra
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren