Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskhet..

Materialismen kväver
själens längtan efter
frihetens liv..
falskhetens fasader
bygger avstånd
ger tomma avtryck
i själens rum
ständigt sökande
efter mer..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-02 14:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Materialismen är farligare än terrorismen.
Den är nämligen inte en isolerad faktor utan slår igenom på alla nivåer och genomsyrar människan som ett gift.
Ändetidens största farsot.
2008-03-02

  Dr Jimmy Johansson The 777
Vad är själen? Snälla berätta det för mig.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP