Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mordförsök

Från den dagen i livet var inget längre att ta för givet
perspektivet blev snedvridet
när livremmen drogs åt runt min hals
hur smärtan rev i strupen
skriken som aldrig kom ut
kyrkklockorna som sprängde i huvudet
trumhinnor som exploderade
så gick den av
jag överlevde men skräcken lämnar
mig aldrig befäst är känslan av dödens förnedrande närhet




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-02 15:31



Bookmark and Share


  Connie
Det finns ett mörkertal av misshandel i hemmen! Skrämmande, vilken utsatthet!
2008-03-04

  Karl Springe
Helt fantastiskt...
Jag bara älskar takten i dina dikter=)
2008-03-04

  noname_realmind
Hemska saker... Starkt och skräckkänslor!
2008-03-03

  anits VIP
stark text den griper tag i mig
hoppas du inte upplevt det själv
2008-03-02

    Melona
mycket stark text
som känns

fy faan
alltså
2008-03-02

  korpfjäder
Den förnedrande närvaron av död - som gör oss så medvetna om livet. Kan ju undra vad det är som är så förnedrande med smärtan, döden och utsattheten. Egentligen. Men du skriver - som vanligt - briljant om det svåraste.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren