Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta har funnit en ny rytm

Jag hade mitt revir spärrat med band
som du total ignorerade och räckte mig din hand
Du hade modet jag aldrig ens känt av
gav mig trygghet och lättnadens andetag
Mitt hjärta bultar häftigt och stannar en tid
Förut främmande känslor jag vant mig vid
Men håll dock i ratten en stund framöver
Vägledning älskling är vad jag behöver




Fri vers av anniks
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva