Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Min tid

Jag läser lyrik från vår egen tid, tänker att
detta var ju varken särskilt vackert eller inspirerande
Å andra sidan levde jag ju inte på den där egna tiden
Min tid börjar kanske med snorgröna, mikroskopiska ipods
Och mobiltelefoner som jag glömde att man också faktiskt kan



Ringa på¨


Det är tråkigt men
Det är inte mitt fel




Övriga genrer av Siripiri
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri