Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vatten renar...


Vatten renar...

Till havs vill jag finnas
vill jag vara
vara alldeles själv
mina tankar och jag

Sjöbris i håret
mot kinden
strålar solen
en tår faller
min mun ler
upp mot himlen
som klar blå är

Jag styr ut
mot öppna vatten
där ingen ser mig heller

Där vill jag vara
vara alldeles själv
mina tankar
mina ord
och jag...




Fri vers av Pulvret
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-06-05 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret