Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär..

Älska mig som kvinna
totalt hämmningslöst..
håll dina armar hårt
omkring min kropp
låt hjärtslagen vidröra
varandras..
förenade i kärlekens skönhet
med dina heta läppar emot mina
kyssarnas ljuvliga eld..
föra oss med flammorna
till njutningens paradis
av lustens hungriga begär..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-03 09:43



Bookmark and Share


  desperado
Wow! Du har lyckats skriva en passionerad text om passionen utan att bli banal eller vulgär. Bravo!
2008-03-05

  Maria T
Passion.
Passionerad skildring
2008-03-05

  stella
Oemotståndligt!
2008-03-05

  Haugen
\"av lustens hungriga begär\" perfekt avslut, bra uppbygnad,, inget att säga. perfekt ^^
2008-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Say no MORE!!!
2008-03-03

    Maria Malm
Det är begär..bra beskrivet..
2008-03-03

  Nils Sondefors
Jättefint beskrivet.
Suggestivt.
Applåd!
2008-03-03

    Melona
desire,

underbart
och
farligt härligt!
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP