Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårskri

Ibland är solens ljus mer bländande när himlen är för blå
när marken känns för påtaglig och alldeles för hård
när fågelkvittret skär igenom mina tårars draperi




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 417 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-03 12:19



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Så vackert du skriver!!
*Applåder***
2008-03-03

  ¤Anne¤
wow snyggt tjejen!
2008-03-03

  noname_realmind
Ja, denna skär...
Bra skrivet!
2008-03-03

  korpfjäder
Här behövs väl egentligen ingen annan kommentar än den där att du fångar det som det är... en såndär riktig Rigmortext att gilla!
2008-03-03

    Melona
oj,

vilken skärpa det är i dina ord rigmor,

skitbra skriat
2008-03-03

  mayhem and order
å...\"mina tårars draperi\"
Så snyggt!
2008-03-03

    Ivy-Jean
Du är så bra!
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren