Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i grottans kylande mörker



flyende ekon

järnbeklätt hjärta rostar

tår faller frusen




Fri vers av glittertindra
Läst 442 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-03-03 18:21



Bookmark and Share


    Satusilmät
Yhyy så rysligt kallt instängt ledsamt!
2008-03-23

  coffe
stark som bara den,tung och frusen,mycket vacker japansk stil,,ren och enkel i sin form //sparar som bokmärke//c
2008-03-04

  Maria T
Här är det kallt och ekande tomt
2008-03-04

  isabel louise
en frusen dikt om ensamhet...
2008-03-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Wow...berörande till tusen!!/B
2008-03-04

    Lena Nilsson
som mitt i en film - mycket känsla...
2008-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
LIVET BLEV EN PÄRS!
KONTROVERS? HÄR
KOMMER EN GLAD
VERS: Hjärtats
järnridå fly, inte
Dig mer bry, här
gläntar en dag,
så fin och ny!
SKICKLIGT
SKRIVET!
2008-03-04

  Connie
Märkligt egentligen: när man mår dåligt så kryper man in i sin mörka grotta. När man sen mår bättre kommer man krypande ut i ljuset igen.

Undrar hur det skulle vara om man gjorde tvärtom?
2008-03-04

  Björn Karlsson
Sorgset men vackert
2008-03-03

  Lilla My* VIP
järnbeklätt hjärta rostar....fint skrivet om det tragiska...
Ensamhet och kylan känns i dina ord.
2008-03-03

  berxper
Ensamhet och isolering får mycket att rosta samman...
Särskilt som ytan är hård.
Bra skrivet!
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra