Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen, var rädd om mig.

Jag har liksom släppt in dig nu
Egentligen skulle jag vilja låsa dörren bakom dig
Så jag vet att du inte kommer ut
För hit är det ju bara jag som har nyckel
Enda stället jag kan rymma till nu
Är bakåt, Till början




Fri vers av Anno
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-03 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anno
Anno