Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att välja rätt, det är fan inte lätt. Och du ser det har redan blivit töntigt, fånigt, dumt... Klychéigt och glatt. Allt blir fel för jag går emot mig själv om, och om och om. igen.


En

Jag skulle så hemskt
gärna
vilja länka mig till en.
En enda fullkomligt komplett existens
om jag hade kunnat hade jag
gjort det genast.

Tål inte att bo här mer
i mitt själsliga kollektiv
surrar femton själar och arton kroppar
och de blir fler
mer och mer
olika för varje dag.

Jag vill länka dem till en nu
en glad man i sina bästa år
vill jag bli nu
som är lika snäll mot alla
följer samma mönster
alltid, alltid för sällan
sällan aldrig
avviker han för, han är sååå komplett.






Fri vers av beuys
Läst 506 gånger
Publicerad 2008-03-04 08:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingen är komplett.
I alla fall inte i bemärkelsen fullkomlig.
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

beuys
beuys