Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om löpning och att bada


När jag mår bra

Det är när jag får känna svetten
rinna för min panna
som jag mår som allra bäst

Det är när mina ben
får göra
det de är gjorda för att göra
att springa
som hjärtat dunkar som allra hårdast
och mjukast

Det är när jag får slänga av mig alla kläder
bara ha trosorna kvar
när jag kommer fram
Helt ensam
Och kastar mig i havet
där jag knappt bottnar

Det är när jag får dunsa in i vågorna
och grävas bort i bruset
i solen
som jag glömmer tiden

Det är när jag kommer upp igen
och lägger mig platt på marken för att torka
och jag torkar fort
för att det är så varmt
för att vinden fläktar

Som jag mår som allra bäst





Fri vers av beuys
Läst 694 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-17 20:52



Bookmark and Share


  LassO
vackert, håller med fast sjö... ;=)
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

beuys
beuys