Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ding, ding dom

Det är tungsinnet
som hälsar på
Svårmodet vill smaka kaka
Det är nedslagenheten som vill
kramas inatt
Bara Lite
Grämelsen vill visa
sina konster
och ve:et och sorgdräckten
och ledsnaden och litenheten
de vill med.
Modfälldheten och ledan
säger hej
Hej jag vill leka
inatt










Fri vers av beuys
Läst 592 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-14 23:00



Bookmark and Share


    Trast
Lekfullt om sorgfyllt.
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

beuys
beuys