Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fuck off tomt svart hål efter svart man


En timma, eller två

Hah.
Gumman
Inte på en timma.
Det förväntas minst ett halvsekel,
gummsi
Inte på fullaste allvar menar du väl
att na skall vända sig om sådär på direkt'n
narras gör du väl
Gumman
Det dröjer
jag hoppas du förstår
Här exas ingen för att springa jour
livet har sin gång
Bejbe.
torka tårarna nu
Gummsi
Här har du en näsduk.




Fri vers av beuys
Läst 660 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-12 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

beuys
beuys