Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dekadens.


Om man skulle ta och

Ne om man skulle ta och
hippa till sig lite
grejja till det lite
klippa till sig lite
kanske
kort
lite fräsht
sådär.
Om man skulle ta och hippa upp sig
trasha till sig
sminka på sig
gaska upp sig
lite.
Kanske
fransk manekyr
kanske
grekisk frisyr
ja
det får det bli
det vore nått
om man skulle ta och..



(http://bananaman.webblogg.se)




Fri vers av beuys
Läst 537 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-23 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

beuys
beuys