Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martin

Vem är du Marthá?
På riktigt
I blottsalen.
Det var kanske den finaste kvällen på mycket länge.
- Jag är en pojke
fick han fram
Och så stod jag där
som ett fån
Ja, en pojke är han.
Vem är du mer då, Martha? Frågade jag
Och Martha svarade, ja jag tror att han sade till mig
- Jag är lång, sade han.
Lång och mörk och
-Jag gillar flickor, sade han.
Ja, flickor gillar han.

Det blev sent
slentrian
tolv, ett, två och efterfest.
Och Martha höll sin charm, min hand och
sjöng
Någonting om en flicka
när vi. kysstes.
och jag tänkte
Vem är du Martha?
Vem är du i blottsalen?




Fri vers av beuys
Läst 532 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2008-07-09 17:10



Bookmark and Share


    Teddy
Svart. Mitt första intryck är att det är svepande svart sådär på ytan, frågor i luften...jag tycker om stilen. Snyggt.
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

beuys
beuys