Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...nu kommer de från alla håll för att vara med om den stora festen..


Vår

Det stora sker
i det tysta


vinden städar
bland grenarna

himmlen bär fram vatten

solen skänker ljuset


ut ur lövhögen
nosar sig igelkotten

medan koltrasten drar
och sliter
i den ovilliga masken








Övriga genrer av Bim
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-04 10:18



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Härligt
vårligt
poetat!!!
2008-03-04

    papillon
Och från en kraftledning sjunger faktiskt en kråka.......
2008-03-04

  Per Rydberg
Du synliggör det vackra
Det är bara att tacka
2008-03-04

  lodjuret/seglare VIP
vi får inte vara blinda för sommaren när den kommer förklädd till vår mitt i vintern...

härligt up muntrande text
som engelsmannen aldrig skulle säga på ren svenska
2008-03-04

  mare VIP
..kan se och känna våren med dina fina ord !
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Bim