Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu..

Nuet fångar jag in
håller det varsamt kvar
i stunden..
av tankarnas vida värld
som för mig
till nästa plats..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-04 10:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön vila.
2008-03-07

    wildrosen
Du skriver fängslande bra i alla dina verk....

Jag är mycket imponerad......
2008-03-04

    Melona
...njuter av solen
2008-03-04

    Maria Malm
Varsamt och fint..
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP