Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om man tror tillräckligt ,så kan man i alla fall anses som en som inte förlorat hoppet..


Vakna

Kan du vakna nu
och se

det står en vår
och väntar


du behöver
inte kvittra
som fåglarna

inte värma
som solen


men du måste
låta dig lockas

över tankarnas
fängelsemur


resa dig ur vinterdvalan
och med sinnesnärvaron
som vittne

etsa in


att det kommer en vår
som blir den bästa i ditt liv




Övriga genrer av Bim
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-04 12:19



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vår bästa tid är alltid nu
även om det behövs
stege, vindrutetorkare,
och mod för att våga
titta ut över muren...
Verkligen fint skrivet!!
2008-03-10

  Tothem
Den här gick rätt in i hjärteroten! Bokmärkes och kommer att skrivas ut och ramas in och med din tillåtelse hängas på en vägg i mitt nya hem! Stor kram Lillemor
2008-03-06

    Bodil Sandberg
Ja den här texten är helt enkelt suveränt fin..tusen tack för den Bim!!!!
2008-03-04

  Hildegun Relefors
Blir bara mina fönster tvättade skall jag se våren. vacker text!
2008-03-04

  Rachel Roth
härligt suggestiv
2008-03-04

  Night Soul Woman
Underbart, underbart!
Så vackert skrivet!!!
*applåder*och*bokmärkes*
Tack för läsningen:)
2008-03-04

    Maria Malm
Tycker mycket om hopfullheten i denna.
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Bim