Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlös

Livet mitt

glädjen och färgerna

kunde inte påverka något

i min barndom

Allt var instängt i mörkret




Övriga genrer av eva m h
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-04 16:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag fick en ny barndom på ålderns höst och delar den med mina underbara barnbarn. Den möjligheten finns att ta igen skadan tillsammans med Gud som älskar kravlöst.
2008-03-07

  Michaela Dutius
Svåra minnen - men man säger att det aldrig är försent att få en ny barndom.
Och jag tror det är så...har samma minnen som du- men att upptäcka att jag var älskad av en himmelks Far gjorde mig till barn på nytt!
2008-03-06

    glasa VIP
sista meningen är av genomslående KRAFT
alla orden fram till den
är värda
sin läsevandring
titeln
och slutraden INRAMAR med besked och ingen kan missa den smärtfyllda insikten
2008-03-05

    Maria Malm
Passa på att glädjas i nuet..
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

eva m h