Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en fantastisk medmänniska som dessutom är en enastående poet och författare.......


Korpfjäder

Dina glänsande mäktiga vingar lyfter över norrlandskogarna friska vindar yr i fjädrarna vågstänk från klippornas hav glittrar i din allseende blick
blänkande korpöga svävar genom tiderna
med barnets själ i sinnet
förtäljer små barnsliga tankar lyssna
lyssna noga korpen talar
till barnet där inne väcker känslan
av att akta den ursprungliga formen livet gav
flyger på äventyr genom sfärerna bortom evighetens dolda
flaxande fram mysterierna
gåtorna myterna sagorna om oss
i korphimlen där farornas skuggor lurar svart
korpens vishet skyddar med sägenomspunnen styrka
breder sin fjäderprydda poetiska prakt över
kärlekens stora hjärta att värma




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-04 16:47



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Fantastiskt
2008-03-12

    Melona
ja, korpens fjäder är inte att förakta

den är guld värd! instämmer och applåderar både henne och dig
rigmor

för att du skrivit en sådan fin text!

wow!
2008-03-04

  korpfjäder
Nu får korpfjäder bli tyst. Och böja huvudet med näbben mot bröstet. Djupt tacksam och berörd. Ständigt ska fjäder mot fjäder tala om kärleken som bor i ditt hjärta!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren