Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur den djupaste röst


Jag lider av godartad ensamhet
en längtan som kvisslor river inuti

Så mycket ensamhet
sköra snäckor på längtans strand
du trampar på dem där du går
som du vore Oförvissad om dess skörhet

Plockar skärvorna en och en
försiktigt och vördnadsfullt
mäter jag min brutenhet
i kupade händers öppenhet

Sorgen är endast ett längtans hav
där min båt seglar utan riktning
vem är jag?
En röst talar ur min kropp
hör dess mjuka klinga

Vågorna bär tecken
svalor som seglar ovan
däremellan stillsamt varande
böljar väg för en djup beskådan




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 353 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-04 17:51



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
så vemodsvackert och fint ..du är en enastående poetissa!!!!!applåder!!!
2008-03-05

  * Ammi *
vackert, vackert .. som bara du kan
2008-03-04

    ej medlem längre
Underbart o berörande vackert!
2008-03-04

  coffe
tanketecken du skapar starkt som gatan,masiv och tung som gung och vacker som ljung//c
2008-03-04

  isabel louise
vackert så vackert...du berör verkligen!!
2008-03-04

  issac.a.m
Du berör starkt när du skriver om ur den djupaste röst...Underbart
2008-03-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag gråter nästan vid dessa ord...så känslosamt berörande invid varje bokstav...Så andlöst vackert...Jag är tagen../B
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund