Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemgjord värld


små krossade blåbär
med ett litet bomullspaket

till himmel

en kasse jord
och några grankvistar
plus en sten plus några till


min värld fanns i skogen
bredvid en stor sten
och en gran


var fanns din




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-06-06 08:34



Bookmark and Share


  edey
mycket bra skrivet! jag ryser!
2005-06-06

  Cattis Rönn
målande och vacker dikt...kan riktigt känna smak och doft...Bravo skrivet!
2005-06-06

    ej medlem längre
Fint och målande, ville läsa om denna flera gånger. (P.s. min värld finns vid havet...)
2005-06-06

  Ola Rydberg
Fin
dikt
min värld var nog Star wars gubbar
och trummor
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP