Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arom


förutan kaffe
så blir det ingen morgon

inte i min smak




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-06-06 09:13



Bookmark and Share


  madinsane
här kletar jag mitt namn: ...... <--- där skriver jag det med bläck. (tur att jag har tippex) ;)
2005-06-06

  Cattis Rönn
samma här...kaffe är en härlig dryck!! Bravo!!
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP