Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Novell.


Lugna gatan, eller?? del 1


På gatan mötte jag Siri. Hon brukar alltid gå den här vägen, och på backens
högsta punkt, brukar jag möta henne.
Hon såg ovanligt glad ut den här dagen.
Jag undrade varför.

Hej Siri, sa jag glatt, och kramade henne.

-Hej, sa hon, och boxade mig skämtsamt i magen.
-Ouch, sa jag och skrattade.

-Vart ska du, frågade Siri.
-Jag ska gå till min pappa med lite verktyg, sa jag.
Ska du med eller?

-Ok, det kan jag väl, sa Siri.

Vi gick längs en gångväg, och tog vägen nerför en lång trätrappa,
innan vi kom till en lekpark..
Det vae något bekant med den här lekparken.

-Jag undrar var min mor finns..sa jag tyst för mig själv.
-Sa du nåt grabben? sa Siri till mig.
-Nej..det var inget, sa jag.

Vi gick förbi lekplatsen, och över den regnvåta gatan.
Här bodde min pappa, och jag ringde på.





Fri vers av Sareo
Läst 172 gånger
Publicerad 2008-03-04 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo