Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Söker efter någon

En blick jag fick,

sen försvann du.

Men du finns alltid kvar i mitt minne..

flickan jag kände när jag var liten.

Rosa..




Fri vers av Sareo
Läst 363 gånger
Publicerad 2008-03-04 19:30



Bookmark and Share


  Diffusiaria
me like...flickan jag kände när jag var liten, rosa.
2008-03-05

  Diffusiaria
me like...flickan jag kände när jag var liten, rosa.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo