Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skaffa


funderade på
att skaffa hund
men var tvungen

skaffa tid först





Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-06-06 10:10



Bookmark and Share


  Thomas Strandberg
Själv har jag mer marsvin än förstånd...

Puss på dig göbben!
2005-06-12

  Kajsa missanpassad
-le- Känner igen problemet. Du får väl sno lite tid om inte annat. Det är det värt! :)
2005-06-07

    ej medlem längre
;o) Ja det är väl nog den vägen det skall gå, hehe...
2005-06-07

  Manal
hehe så sant så. nu för tiden har man ingen tid alls.
2005-06-06

  Ola Rydberg
Ha ha
tack för härlig humor
2005-06-06

  johii
snyggt!
vovvar är mysigt!
2005-06-06

  kath
precis så är det....den där tiden som är så svår att få att räcka till de önskningar livet bär...fin
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP