Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väg..


Att vara mitt i mängden
höra alla upptagna människor
prata om deras liv..
alla prylar man ska ha
vilka kläder man ska köpa
helst det senaste av allting..
tröttsamt för mina öron
lämnar mängden
går min väg
bort mot tystnaden..
full av rikedomens skatter


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-05 00:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
På den vägen blir Du nog inte ensam.
Så många vill idag bort från det Du beskriver.
2008-03-07

  anits VIP
Jag följer med dig till tystnaden
2008-03-05

  Thirre
Bra! Jag hänger på jag med :)
2008-03-05

  Larz Gustafsson VIP
\"Så jag fäller upp min krage och går min egen väg...\" (Ulf Lundell)

Bravo, Mare. My kind of lady.
2008-03-05

    Melona
ja, du det gör du totalt rätt i

jag hänger på!

mycket bra skrivet, för övrigt mare
tack
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP