Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela tiden kommer jag fram till samma sak

 

jag blev misshandlad

av dig

 

inte så mycket fysiskt

utan det där andra

 

det där som är så svårt att peka på

 

du din krake

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-05 13:48



Bookmark and Share


  LassO
Så vidrigt... men fint skrivet, \"skicka till hans vänner\" ;=)
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma