Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådant talar man inte om

På kafferasten var stämningen besynnerligt vibrerande
Kerstin sa det var nog skillsmässan det berodde på
hans pappa dog för lite sedan
sonen är visst sjuk också har jag hört
men ni får absolut inte säga att jag sagt det
de hittade honom nästan livlös av en överdos tabletter
grannen ringde ambulansen
det var Marie som talade om
det för Chefen igår
ni får inte säga någonting lova det




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 432 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-05 14:07



Bookmark and Share


  isabel louise
skvaller är lågt!! så lågt!! den där kerstin lovade säkert att inte säga nåt o så sitter hon där och gottar sig i andras uppmärksamhet på andras bekostnad!
2008-03-06

    tramp
Nej nej nej…vi pratar inte om det vi bara viskar sannigarna

VI måste ju tänka på de drabbade…

Bra beskrivet.
2008-03-06

    Bodil Sandberg
usch ja..hur vi människor ääär..varför är vi såna!!?har vi så stort behov av att dölja våra egna hemligheter att vi måste framhäva andras!!!låga är vi!!!och dina ord talar det klaraste språk ur cynismens grundvalar!!!
2008-03-06

  Karl Springe
Skavaler på andras bekostnad...
känslan var utsmetad över hela textet
underbart!!!
2008-03-05

  Ilona _L
Nej, säg det inte till någon!
Den visan känns igen. Det fångade du på pricken!
2008-03-05

  korpfjäder
Skarabeernas festmåltid - det ruttna köttets förnedring. Det som vi låtsas att vi inte känner lukten av och förnekar att vi älskar att frossa i.... Äckligt sant. Sånt måste man göra synligt!
2008-03-05

  anits VIP
skvaller typiskt på fika raster
så får man inte säga något
2008-03-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det sägs ju att det
tre vet om, det vet
världen...
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren