Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet omfamnar mig
utan ord..
driver mig framåt
mot det okända
det osynliga
livets styrka
obeskrivlig


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-05 14:33



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Stor poesi!
Applåd!
Bokmärkes.
2008-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Den är enorm.
2008-03-05

    Melona
livets styrka bär framåt

obeskrivlig
och ibland
obevekeligt

tack för dina fina ord
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP