Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta in för mycket och samtidigt inte kunna uttrycka sig utåt leder till något som kallas kaosreaktion hos autistiska människor......




Vådan av att inneha ett dåligt fungerande filter

Mer än nog överfullt
alla känslor trängs slåss
försöker överträffa varandra
allt forsar in likt ett stort vattenfall
den förödande Tsunamin väller in
det går inte värja sig
mot katastrofens härjningar
kaos explosion laviner jordskred
totalt förfall hjärtat skriker gråt
hjärnan skriker stopp
raserianfall




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-07 12:50



Bookmark and Share


  sol
kan man köpa filter tro
:))
2008-03-09

    Maria Malm
Vad bra du skriver kring detta med autism!
2008-03-07

  korpfjäder
...och sedan är det bara att sopa upp resterna och gå vidare. Tänk om vi kunde förstå att det inte är så katastrofalt att ha lite katastrofer.... jobbigt, men inte omöjligt att leva med. För övrigt har du ju som vanligt hittat ord för det du vill säga som verkligen målar en tydlig bild!
2008-03-07

  Michaela Dutius
Inga fördämningar kan hejda hjärtats tsunami.
Mycket väl beskrivet!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren