Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och när du log...

 

och när du log

smittade leendet av sig

började rycka mina mungipor

upp

ur sorgens makt

bort från bekymrens skuggor

 

tillbaka

 

till dagar då knoppar brast i blom

till minuter då tonerna flödade över

 

tillbaka

 

till oss 

 

© Birgitta Wäppling, december 2008




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 641 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-05 19:45



Bookmark and Share


    JJ VIP
En helt klart fin dikt! Mvh. JJ.
2008-03-07

    Diktarminna
Oerhört fin dikt, som jag sparar i mitt hjärta.

Till exempel de här raderna faller jag helt pladask för:

\"tillbaka



till dagar då knoppar brast i blom

till minuter då tonerna flödade över



tillbaka



till oss\"
2008-03-06

  Lillasyster F
Smittande leende - underbart.
Har hört något i stil med att \"Kärlek vid första ögonkastet är den mest utbredda ögonsjukdomen\", och kom att tänka på att leenden måste vara i samma genre.
2008-03-06

  isabel louise
vackra rader!
2008-03-06

    snöö
Vackra ord, som man blir glad av att läsa.
2008-03-06

  Michaela Dutius
Ja leenden smittar - utan tvekan!
Mycket vacker!
2008-03-06

    sunnanvind
Vackert om hur glädje kan väckas genom någon annan!
2008-03-05

    ej medlem längre
Underbara rader av ömhet och tillförsikt, riktigt fint, älskar denna rad mest: \"till dagar då knoppar brast i blom\", tack för läsningen!
2008-03-05

    ej medlem längre
En dikt som får mig att le, också,
en glad, kärleksfull och hoppfull dikt.

Tycker att denna underbara rad
liksom bär hela texten;
till dagar då knoppar brast i blom
2008-03-05

    Maria Malm
Ljuvt..vad ett leende kan förmedla..
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP