Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du klarar kampen



Du klarar
kampen
mot denna dags
svårigheter

men lägger du
på morgondagens bördor
eller bitterheten

över gårdagen

blir kampen

dig övermäktig




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 408 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-03-05 18:07



Bookmark and Share


    Tteresia
Det kan stämma bra det.
2008-03-06

    Bodil Sandberg
än en gång..vill jag säga något här..vikitigaste rader..sanna dina visa ord..ja
2008-03-06

    Bodil Sandberg
applåder...bokmärke såklart!!
2008-03-06

    Bodil Sandberg
Vilka suveräna rader att ta till sig och låta svälla i kropp och hjärta..och sjääääl..fullkomligen superduperbra poetat!!!!!
2008-03-06

  Johan Bergstjärna VIP
\"Var dag har nog av sin börda\"- står det nånstans i Bibeln.
Bra talat!
2008-03-05

    Maria Malm
Man får ta en dag i taget..
2008-03-05

  Bibbi VIP
Ja, \"Blott en dag ett ögonblick i sänder\".
2008-03-05

  DanSan
****************************

Mycket klokordat . . . Vi kan ju inte
leva i gårdagen och vandra i nuet . . .
nuet har sina berg som ska bestigas!

*APPLÅD*

****************************
2008-03-05

    ej medlem längre
Att vara i dagen är en svår konst!
2008-03-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dag åt gången
ljöd förr sången, och
som den gången, än
håller den sången...
2008-03-05

  Kristina Wallbing
Tack Michaela, för denna vackra påminnelse om att ta en dag i sänder!
2008-03-05

  -Ulla Tilemo- VIP
Men det är ju exakt så som det fungerar. Bättre kan det verkligen inte sägas. Suveränt! Applåd
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius