Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet fyller upp min själ

När mina ögon möter havets storhet

går min själ in i dvala

Förförd av vågors vita

får blodet sin rening

När mina ögon följer kärleksfull horisont

som sakta smeker himlen

smeks min tanke till fullo

Kärlekstankar utan avbrott

fyllda av hopp

intill tidens gräns

När jag fylls av havets glittrande yta

är jag totalt förlorad

och förälskad




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-05 18:26



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja, havet kan ge en helt underbar känsla.
2008-03-05

  DanSan
*****************************

Åh så skönsjungande poetiskt smekta
rader, ja havet är en kraftkälla utan
like . . .

*APPLÅD*

*****************************
2008-03-05

    ej medlem längre
Underbart vackert och ömt skrivet, bra!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP