Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbar

du ger mig feber

jagad av känslor
dödar
splittrande tankas empati
det luktar as
ditt krypin fylls
av förbittring
på andra sidan,
bakom

är du sårbar




Fri vers av Laijza
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 20:03



Bookmark and Share


  aftermath
en rysning av vämjelse/splitter
men främst sårbarhet
2008-03-09

  Michaela Dutius
Mycket vacker...stannar till och blir starkt berörd
2008-03-06

    Göte Holmlund
aj som fan, d var hårt
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang