Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill hälsa på hos hon som är fyrtio



har tänkt att hon ska vara vacker
hur stolt som helst
ödmjuk
kärleksfull
lekfull

har tänkt att hon ska vara säker
på vad hon är
på vad hon har
på att framtiden är hennes

har tänkt att hon ska vara tillitsfull
omfamna sina skamligheter
hylla sina hemligheter

har tänkt mig henne levande
inuti och utanför

tänkt att hon är jag





Fri vers av Vågan
Läst 469 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-05 20:39



Bookmark and Share


  Albert
jättebra tänkt och formulerat!

Ja det finns hopp, ser jag!
2008-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Vi har alla våra ideal.
2008-05-18

  Vågan
Jag hoppas att jag får vara sån när jag är fyrtio. Längtar efter att få möta den kvinnan i mig. Skulle ibland behöva ha henne här redan nu.... Kanske är det bättre att avsluta med \"tänkt att hon ska vara jag\", för att vara tydlig. Vad tycker du?
2008-03-24

  Bjarne Nordbö
Oj då, såg att du bara är 34. Förståndet kommer tidigare hos en del. ;))
2008-03-24

  Bjarne Nordbö
Lysande och innerligt skrivit om mötet med sig själv. (40 är en god tid i livet det är då man börjar få perspektiv vilket du visar här). Gillar denna massvis.
2008-03-24

  Michaela Dutius
Mycket bra.
Hon är du tror jag!
2008-03-05

  J A Nicander
Vacker och njutningsfull självbild!!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan