Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden

Vandrar på strandens
varma mjuka sand
med nakna fötters
vinterhy..
frihetens vind blåser
sanden mellan tårna
på vandringen
av fotspår




mare






Fri vers av mare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-06 01:55



Bookmark and Share


    Tteresia
Vackert!
2008-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Man kan gissa sig till vems fotspår.

En härligt värmande dikt, Mare.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP