Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka till min inre blick

Ack min själ den lever i sin glans

med  vilja att komma någonstans

Att alltid våga höra,alltid våga se

trots skymningsland alltid våga le

Jag sträcker ut min lust till detta liv

att alltid ta det största inre kliv

För jag har inget i livet att förlora

att få leva i det lilla och det stora

Se mig själv och ge min själ en kick

så vinns en styrka till min inre blick




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-06 08:49



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Jag önskar att jag vore en kompositör så jag kunde sätta UNDERBAR MUSIK TILL DENNA GUDOMLIGA SKRIFTSTÄLLNING !ORDEN SMEKER MIG SOM EN LJUMMEN SOMMARBRIS OCH MAN BARA NJUUUUUTER ! BOKMÄRKES !
2008-03-07

  Kristina Wallbing
Men vad fint! \"trots skymningsland alltid våga le\". Ja, om det så kunde vara! Jag sparar din dikt!
2008-03-06

    Bodil Sandberg
Du är enastående duktig.
\"jag sträcker ut min lust till detta liv
att alltid ta det största inre kliv
för jag har inget i livet att förlora
att få leva i det lilla och det stora\"

bara några rader ur denna suveränt fina dikt!!!!

applåder..bokmärke!!!!!
2008-03-06

  Jamal Jazgi
Du skriver jätte bra
tack
2008-03-06

    Maria Malm
Stannar vid de två sista raderna..fina och bra..
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP