Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt bläck och jag

Mitt bläck vill skriva det ingen annan skrivet

följa himlens djuplå i varje streck

Men molnen hindrar min väg

ibland att passera min penna

Så följer jag ändå himlens alla väder

och anpassar spetsen på så sätt

Allt går att skriva oavsett tillstånd

Det som mitt bläck vill skriva och föreviga

har aldrig någon annan skrivet

med samma bläck




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-06 14:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Precis snyggt!!!
2008-03-08

    Cajsa
Bra skrivet, ditt eget bläck skriver det som ingen annan tidigare skrivit
2008-03-06

    Maria Malm
När man skriver ur hjärtat blir det unikt, något som ingen annan skrivit.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP