Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

Kan jag, så kan du

Kan du, så kan jag

Aldrig tänker

ett hjärta

som slår

i konkurrens

Kan vi så

kan nog

alla

Ska vi

spela?

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 14:46



Bookmark and Share


  mrKeyword
Texten tycker jag mycket om. Däremot hade jag velat se grafisk upplagt av den, dikten passar som för det.
2008-03-07

  Lars Hedlin
Så underbara toner till ett hjärtas ljuva musik
2008-03-06

    Cajsa
Bra skrivet
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP